PARKPOP TOGETHER @ HOME VANAF NU TE BEKIJKEN

2020, het jaar zonder festivals, vanwege corona. Misschien dat voor velen het ‘thuisleven’ gaat wennen, maar niet voor ons….! Wij hadden ons zo verheugd op deze editie, waarin tal van artiesten klaarstonden om dit gedenkwaardige jubileumjaar met ons te vieren. Om het gras van het Zuiderpark onder je voeten te voelen zinderen…

Maar zondag 28 juni om 13:00 uur legt iedereen even zijn werkzaamheden stil om samen met heel veel artiesten een virtueel 40 jaar Parkpop te beleven. Parkpop Together @ Home.

PARKPOP TRAPT JUBILEUMJAAR AF MET DIGITALE TERUGBLIK OP 40 JAAR PARKPOP

De artiesten die je daar tegenkomt hebben twee dingen met elkaar gemeen: zij hebben één of meerdere keren op Parkpop opgetreden en ze komen uit Den Haag. En ze richten op zondag 28 juni speciaal het woord aan jou! Met een welgemeende boodschap, een nieuw lied, een anekdote, dan wel enige andere manier die je kan bedenken, in ieder geval op een manier waarop je hen niet kent! Artiesten van vroeger of van nu, hiphop of indie; het betreft hier een unieke sessie met meer dan 10 Haagse bands/artiesten die gevraagd werden allen iets bijzonders te doen. Exclusief voor jou!

De '40 Jaar Parkpop Tijdlijn' is een feest van herkenning voor velen; hoogtepunten van 4 decennia Parkpop passeren de revue. Interviews, concerten, bloopers, organisaties door de jaren heen, trouwe bezoekers aan het woord en veel privé – dus nooit eerder vertoonde beelden - van bezoekers vanaf de eerste editie in 1981.