DONNIE XL MET SPECIAL GUESTS NAAR PARKPOP

Lieve mensies, Donnie is bevestigd voor de 40ste editie van Parkpop! En hij komt niet alleen: de Amsterdamse rapper neemt als special guests niemand minder dan Frans Duijts, Mart Hoogkamer, René Froger en Willie Wartaal mee. Daarmee is het programma van de BUD Stage (main stage van Parkpop) compleet. Het festival vindt plaats op het Malieveld op zondag 12 juni en de toegang is helemaal gratis. Wij hebben er zin in!

LINE-UP MAINSTAGE COMPLEET
Met de komst van Donnie XL is het programma voor de BUD Stage helemaal rond. Eerder werden al UB40 ft. Ali Campbell, DI-RECT, Maan, Kevin & The Animals, Goldband en Froukje aangekondigd.

DONNIE XL
Donnie kende de afgelopen jaren grote successen dankzij zijn virale samenwerkingen met Nederlandstalige artiesten. Deze cultheld staat dan ook niet alleen op het podium, met zich neemt hij mee: Frans Duijts, Mart Hoogkamer, René Froger en Willie Wartaal. Wat?! Neemt Donnie zoveel gastartiesten mee? Jazeker! Met al deze lieve mensies belooft dit een optreden te worden om nooit te vergeten, ze weten wel hoe ze een feestje moeten bouwen. Zing komende editie mee met nummers als ‘Geen Centen, Maar Spullen’, ‘Frans Duits’, ‘Bieber Van De Kroeg’ en ‘Bon Gepakt’.

  • Deel dit artikel