Over Parkpop

Parkpop vindt plaats op zondag 30 juni 2019 in het Zuiderpark in Den Haag. Het gratis festival wordt sinds 1981 jaarlijks georganiseerd en is hiermee een van de langstlopende festivals van Nederland. Parkpop is tevens één van Europa’s grootste, gratis toegankelijke festivals en trekt ieder jaar ruim 200.000 bezoekers van alle leeftijden naar het Zuiderpark. De bezoekers komen niet alleen voor het sterke muziekprogramma, maar genieten tevens van allerlei andere, leuke activiteiten, van de mooie omgeving, van de gezelligheid en van elkaar.

Om het Parkpop gevoel langer dan één dag vast te houden, werd in 2014 Parkpop Saturday Night geïntroduceerd. Parkpop Saturday Night vindt dit jaar plaats op zaterdag 29 juni 2019 in het Zuiderpark in Den Haag. Tijdens Parkpop Saturday Night staan optredens van grote, internationale artiesten centraal. Tickets voor Parkpop Saturday Night zijn verkrijgbaar voor €48,50 incl. servicekosten via Ticketmaster.

Sinds 2017 is tevens het intieme festival Parkpop Downtown ontstaan. Parkpop Downtown is gratis toegankelijk en vindt dit jaar plaats op vrijdag 28 juni 2019 het Paard in Den Haag.